Vine a conèixer “Compartim. Espai de Dones”, una iniciativa que es posa en marxa amb una primera sessió dedicada a la comunicació personal

Vine a conèixer “Compartim. Espai de Dones”, una iniciativa que es posa en marxa amb una primera sessió dedicada a la comunicació personal

  • El Pla de Barris de la Florida dóna resposta a una de les necessitats de les dones del barri creant un espai de trobada on es realitzaran xerrades i debats per compartir temes i inquietuds

El grup es reunirà cada últim dilluns de mes

Em conec? Sé comunicar-me i expressar-me? Són algunes de les preguntes que es respondran a la primera sessió del “Compartim. Espai de dones”. Aquesta és una iniciativa que s’ha creat a través del Programa de Dones i cooperativisme del Pla de Barris de La Florida de Miami Platja. Les entrevistes realitzades i el treball amb el grup impulsor han posat de manifest que una de les necessitats més notòria de les dones del barri és la de poder gaudir d’un lloc de relació on compartir temes i inquietuds.

Per aquest motiu,  cada últim dilluns de mes, durant una hora i mitja, es durà a terme un espai de xerrada i debat sobre temes d’interès de dones i mares.

La comunicació personal serà el primer tema a tractar

La primera sessió “La relació amb mi mateixa i amb els altres: Saber comunicar-nos” tindrà lloc el proper dilluns 30 d’octubre, a les 17.30 h, al Centre Polivalent de Miami Platja.

En aquesta primera trobada es tractaran aspectes com la motivació, l’expressió personal (auto empatia), la capacitat de l’ésser humà d’expressar-se (assertivitat) i la facultat de comprendre les emocions i sentiments externs amb les persones amb qui ens relacionem (empatia).

En definitiva, en aquesta primera trobada i en les successives es vol treballar d’apoderament personal de les dones del barri.  Altres temes que es tractaran són l’educació, la criança, la feina i la formació o el benestar emocional.

Qualsevol consulta o informació es pot fer a través del correu electrònic pladebarris@mont-roig.com o el telèfon 977 83 70 05.

Comparteix aquest article