Curs d’atenció al client

Curs d’atenció al client

Curs d'atenció al client

Inscripcions fins el 14 de maig

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza un curs d’atenció al client. L’activitat formativa, de 20 hores, tindrà lloc del 18 al 29 de maig, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 12:30h a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig.

Amb el curs els participants adquiriran els coneixements, habilitats i actituds adequades per a acollir, rebre i acomiadar al client seguint les normes de protocol i atenció al client. També aprendran a detectar possibles modificacions en els interessos del client per a anticipar-se i fer una oferta complerta. A més de recopilar els suggeriments i opinions del client com una font d’informació per a la millora del funcionament de l’empresa.

Per aconseguir-ho es treballaran aspectes com el decàleg en l’atenció el client, el llenguatge corporal i la imatge de la empresa a través del treballador, les teories de la motivació humana, l’escolta activa, els tipus de compradors, els processos de decisió de compra, l’atenció telefònica o la fidelització i reclamacions dels clients, entre d’altres.

El curs és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins el 14 de maig.

Més informació i inscripcions:
Àrea de Promoció Econòmica
Tel. 977 837005 – promocio@mont-roig.cat

Imatge portada

cartell_curs_atencio_al_clientok.jpg

Emails enviats
Dijous 07 de Maig del 2015 a les 14:05 – Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com)

Comparteix aquest article