EMOMSA, EMSSA i Nostraigua convoquen diverses borses de treball

EMOMSA, EMSSA i Nostraigua convoquen diverses borses de treball

L’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs també obre un procés de selecció de  personal per a la propera recàrrega. L’Ajuntament recollirà els currículums de les persones que vulguin participar-hi
Les empreses municipals EMOMSA, EMSSA i l’entitat pública empresarial NOSTRAIGUA, convoquen 13 borses de treball per cobrir les necessitats de personal que es puguin produir en els seus àmbits de gestió.

A través d’aquestes convocatòries, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que traurà més borses de treball properament,  fa un esforç per incrementar els seus recursos humans amb l’objectiu de millorar els serveis bàsics del municipi.

Pel que fa a Nostraigua es convoca una borsa de treball d’enginyer tècnic industrial, una de personal administratiu i una altra de peons. Les sol·licituds per participar als processos selectius es poden presentar, des d’avui i fins al 4 de març a les oficines de NOSTRAIGUA, situades al carrer Riudoms, 21 de Mont-roig i a les de Miami Platja, carrer Sòria 14.

D’altra banda, EMSSA, l’Empresa Municipal de Serveis, S.A. obre borses de tècnic de serveis socials, monitor de lleure i especialista esportiu, professor de música, dinamitzador cultural, dinamitzador de joventut, d’informador turístic, d’animador turístic i de personal de neteja. A través d’EMOMSA s’obren dues borses més, una de personal administratiu i una altra de personal per a la brigada municipal.

El termini de presentació de sol·licituds també s’inicia avui 22 de febrer i finalitzarà el proper 4 de març de 2016. La documentació es pot presentar a les oficines d’EMOMSA i EMSSA situades a l’Avinguda de Reus, 27 de Mont-roig, i a les OMAC de l’Ajuntament de Mont-roig i de Miami Platja.

A la pàgina convocatòries del web municipal s’hi pot trobar  l’anunci de les borses de treball, les bases que regulen els processos selectius així com els fulls de sol·licitud d’admissió.

La Central Nuclear d’Ascó obre un procés de selecció de personal

D’altra banda, l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II ha obert un nou procés de selecció de personal per a la propera recàrrega de la unitat II de la Central Nuclear d’Ascó, programada per a finals d’abril.

Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i d’acord amb el projecte de suport a la contractació local, posat en funcionament l’any 2014, es recepcionaran els currículums de les persones empadronades al municipi que vulguin participar en aquesta oferta de treball.

Les persones interessades poden inscriure’s fins al divendres dia 26 de febrer a través de les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC’s), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i també al Club de Feina (a Miami Platja, dimarts i divendres de 9 a 14 h, i a Mont-roig, dimecres de 9 a 14 h).

Per apuntar-se els interessats hauran de portar el currículum vitae i omplir un formulari que se’ls facilitarà a les OMAC’s, al Club de Feina o que es pot trobar adjunt a la part inferior d’aquesta notícia.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp farà arribar els currículums a l’ANAV per tal que siguin inclosos a la borsa de treball d’aquest procés selectiu.

Formulari i consentiment dades ANAV

Comparteix aquest article