Procés selectiu per a la contractació temporal d’un/a Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local

Procés selectiu per a la contractació temporal d’un/a Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local

El termini per presentar les sol·licituds comença el 30 d’agost i finalitza el 14 de setembre

L’ajuntament de Mont-roig del Camp obre un procés selectiu per a la contractació temporal d’un/a Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local adscrit a l’Àrea d’impuls Econòmic i Ocupació.

L’aspirant, que ha de ser especialista en temes de desenvolupament econòmic local i ocupació, realitzarà tasques d’assessorament i formació per a empresaris, emprenedors, aturats i execució i planificació de projectes i activitats econòmiques al municipi, entre d’altres.

La modalitat contractual serà temporal d’obra o servei determinat, en jornada laboral de 37,5 hores setmanals segons necessitats del servei, pel termini inicial d’un any i mitjançant el procediment de concurs-oposició.

La contractació de l’aspirant que hagi quedat en primera posició restarà condicionada a l’atorgament a l’Ajuntament per part del Departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya de la subvenció corresponent segons resolució (TSF/1322/2017, 25 de maig).

Per optar al procés cal estar en possessió de titulació universitària grau, ciències empresarials, relacions laborals o equivalent i estar inscrit, amb caràcter previ a la contractació, al Servei d’ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació.

Les sol·licituds per prendre part a les proves d’accés es poden presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament fins al 14 de setembre.

Més informació: Procesos selectius

Comparteix aquest article