En marxa un Curs de Cambrer per persones en situació d’atur

En marxa un Curs de Cambrer per persones en situació d’atur

L’activitat formativa és gratuïta i està organitzada per l’Àrea de Promoció EconòmicaCurs de Cambrer a l'Escola d'Hoteleria de Cambrils

Aprendre a preparar begudes combinades, a elaborar entrepans i tapes o a muntar i posar a punt la sala del restaurant formen part de la temàtica del Curs de Cambrer que ha organitzat l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Un total de 16 persones participen a l’activitat formativa que va començar el passat dilluns i que s’allargarà fins el 18 de maig.

El curs té una durada de 30h dividides en dos blocs, un primer de servei de restaurant on es destaquen aspectes com l’atenció al client, la posada a punt de la sala, el desenvolupament del servei o les elaboracions davant del client. D’altra banda compta amb un segon bloc dedicat al servei de bar o cafeteria on es posa èmfasi en les elaboracions de cafès infusions i altres begudes, a més de la preparació i recollida del local.

El curs és gratuït per persones en situació d’atur, empadronades al municipi i inscrites a la Borsa de Treball Municipal. L’activitat es realitza els dilluns i dimecres de 16.30 a 19.30h. a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. 

Imatge portada

20150413_164149.jpg

Emails enviats
Dijous 16 de Abril del 2015 a les 10:04 – Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat), mdolcet@mont-roig.com

Comparteix aquest article