L’Ajuntament busca optimitzar el servei de neteja viària i recollida de residus

L’Ajuntament busca optimitzar el servei de neteja viària i recollida de residus

  • S’ha sol·licitat un estudi al Consell Comarcal del Baix Camp per tal que, sense modificar l’actual despesa econòmica, Secomsa pugui readaptar-se a les necessitats del municipi

Servei de neteja de residusMillorar el servei de neteja viària i recollida de residus. Amb aquest objectiu l’Ajuntament ha sol·licitat al Consell Comarcal del Baix Camp un estudi que permeti optimitzar les tasques que realitza Secomsa. Recordem que es tracta d’un servei que presta l’ens comarcal, a través de la secció local Teu i Net de l’empresa de Serveis Comarcals Mediambientals, SA (Secomsa), a Mont-roig, Miami Platja i les urbanitzacions gràcies a un conveni de col·laboració establert entre les dues administracions.

La iniciativa, de la Regidoria de Recollida i Tractament de Residus, es presenta davant la necessitat de readaptar el servei a les exigències del municipi. En aquest sentit, el regidor Ángel Redondo ha afirmat que “el servei és millorable”  i que “s’han observat diverses deficiències que cal solucionar”.

Davant d’aquesta situació, l’estudi ha de permetre treure més rendibilitat als recursos econòmics destinats per l’Ajuntament al servei i adoptar mesures que contribueixin a una gestió més eficaç, racional i satisfactòria de la seva prestació.

En marxa incidencies.teuinet@mont-roig.cat, una bústia de correu electrònic per recollir queixes i suggeriments

D’altra banda, la Regidoria ha posat en marxa una bústia de correu electrònic per atendre les incidències que es detectin en matèria de recollida d’escombraries i neteja viària. L’objectiu és que els ciutadans puguin fer arribar de forma directa a l’Ajuntament totes aquelles queixes o suggeriments que tinguin en relació al servei. Es busca d’aquesta forma fomentar la participació ciutadana i centralitzar en un únic canal les incidències que es detectin en aquesta matèria. La direcció de correu electrònic és incidencies.teuinet@mont-roig.cat.

Imatge portada

20150226_095154.jpg

Comparteix aquest article