Més de 1.600 persones tasten l’oli nou de Mont-roig
La festa va aplegar nombrosos veïns i visitants atrets per l’oli del primer raig de la temporada de la DOP Siurana
La festa de l’oli nou de Mont-roig va tornar a ser tot un èxit. Més de 1.600 persones no es van voler perdre, el passat diumenge 8 de novembre, la oportunitat de degustar l’oli del primer raig de la temporada de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
Les instal·lacions dels dos productors locals Olis Solé i El Molí del Baix Camp es van omplir de veïns i veïnes però també de visitants vinguts expressament d’arreu del país per poder tastar un dels productes més genuïns de la dieta mediterrània. Des de les 9 del matí i fins les 12 del migdia tots ells van poder gaudir d’un esmorzar popular on no hi va faltar l’ingredient estrella de la jornada.
A més de l’esmorzar popular cada productor va oferir tot un seguit d’activitats per fer que la jornada es convertís també en una festa. Així no hi van faltar les sardanes, el ball de bastons, els gegants, el ball country o inflables i concursos de dibuix pels més petits.
Les instal·lacions també estaven obertes per tots els qui van voler veure de prop quin és el procés d’elaboració de l’oli.
L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, com a col·laborador de l’acte, va posar a disposició de tothom, un servei de bus municipal entre Miami Platja i Mont-roig i trasllats cada 30 minuts entre les dues instal·lacions dels productors participants.