El Pla de Barris inicia el programa Dones i Cooperativisme amb unes sessions sobre l’ocupació

El Pla de Barris inicia el programa Dones i Cooperativisme amb unes sessions sobre l’ocupació

Les xerrades tindran lloc els dies 6 i 8 de juny. Les inscripcions es poden fer fins al 2 de juny.

Per tal de donar a conèixer el Programa de Dones i Cooperativisme al Barri de La Florida i poder així anar obrint diferents vies de comunicació, el Pla de Barris presenta un curs gratuït de 4 hores anomenat “Apodera’t per l’ocupació”. Aquest està orientat a les dones del barri majors de 18 anys i en situació d’atur.

Les sessions respondran als dubtes que moltes vegades ens poden sorgir en l’àmbit laboral. Per exemple, es tractaran els pros i contres de treballar per un altre o generar el propi treball, així com què cal tenir en compte i com preparar-se en cada cas.

L’objectiu és fomentar l’apoderament individual i col·lectiu de les dones en l’àmbit del treball a través de la identificació de les dificultats que comporta el lideratge de les dones.

Els mòduls en que consistirà el curs són:

  • El lideratge efectiu: apoderar-se per assolir les nostres fites
  • L’autoocupació, l’esperit emprenedor
  • Treballar per un altre: les proves de selecció (eines per afrontar-les)

El curs es celebrarà els dies 6 i 8 de juny de 17.30h a 19.30 a l’Aula TIC del Pla de Barris, situada al Centre Polivalent de Miami Platja.

Per participar-hi caldrà omplir un formulari d’inscripció i presentar-lo a les Oficines municipals de l’Ajuntament abans del dia 2 de juny.

Inscripció PdB 2017

Comparteix aquest article