L’Ajuntament contractarà 5 auxiliars administratius a través del SOC

L’Ajuntament contractarà 5 auxiliars administratius a través del SOC

Oficines Ajuntament de Mont-roig del CampUna subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya permetrà contractar a 5 persones que estiguin en situació d’atur i que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp una subvenció del programa Treball i Formació 2015 que permetrà contractar a 5 auxiliars administratius. Per participar al procés de selecció les persones interessades han d’estar inscrites al SOC i haver exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació. La subvenció correspon al projecte Serveis de gestió de l’administració pública i es destinarà a reforçar diversos departaments de gestió auxiliar administrativa.

L’objectiu és afavorir la reinserció laboral de persones amb situacions d’atur de llarga durada i incloses en els grups de més dificultats socio-econòmiques del municipi.

Els contractes laborals seran de 6 mesos, amb una jornada de 37’5 hores/setmanals i un sou de 850 euros mensuals bruts. La subvenció del SOC inclou les despeses del salari base, les pagues extraordinàries i les despeses de la cotització empresarial, així com la formació.

Els contractes s’iniciaran abans del 16 de novembre i finalitzaran abans del 15 de maig de 2016.  En el procés, l’Ajuntament farà la selecció de personal en base als currículums que li faci arribar el SOC.

Des de Borsa de Treball Municipal s’informarà a tots els inscrits de la iniciativa per tal que puguin acudir a les oficines del SOC de Cambrils i sol·licitar participar al procés de selecció.

Es tracta del tercer any que l’Ajuntament sol·licita aquesta subvenció al Servei d’Ocupació de Catalunya. En les dues edicions anteriors la subvenció s’havia destinat a la contractació de 4 persones del sector de la construcció per l’arranjament de voreres. En aquesta ocasió s’ha optat per reforçar els serveis administratius, especialment relacionat amb la gestió interna de diversos departaments. D’acord amb el volum de població total i persones aturades del municipi, en aquesta edició la subvenció permetrà contractar fins a 5 persones enlloc de les 4 d’edicions anteriors. 

Imatge portada

dscn7307.jpg

Comparteix aquest article