L’Ajuntament convoca un Pla d’Ocupació Municipal per donar feina a 30 persones

L’Ajuntament convoca un Pla d’Ocupació Municipal per donar feina a 30 persones

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins el 27 de març

Davant de l’actual situació de crisis econòmica i l’alt índex d’atur registrat, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha programat per al 2015 un Pla d’Ocupació Municipal per tal de contractar persones en situació d’atur.

Mitjançant aquesta convocatòria es pretén fomentar la contractació temporal de 30 aturats/des del municipi per tal de reforçar les següents actuacions i contractacions:

-Neteja i caracterització d’abocadors incontrolats al terme municipal. 5 peons
-Arranjament de zones verdes, de protecció contra incendis i neteja i reparació de camins forestal. 4 oficials 2a de jardineria i 11 peons de jardineria.
-Reparació de diversos espais públics de Miami Platja. 2 pintors oficial 2a, 4 paletes oficial 2a, 3 manobres, 1 fuster.

La durada dels contractes serà de 3 mesos. La retribució mensual serà de 850 € bruts. La formació inclosa al contracte serà del 15% de la durada.

Els aspirants han d’estar en situació legal d’atur, inscrits a la borsa de treball municipal i tenir una edat mínima de 18 anys.

Per participar en el procés de selecció caldrà presentar una sol·licitud d’admissió, una fotocòpia del DNI, l’informe de Vida Laboral amb actualització de 2015, currículum i documents acreditatius.

Les bases i la sol·licitud d’admissió al Pla d’Ocupació Municipal es poden trobar a l’apartat de Recursos Humans del web de l’Ajuntament. La documentació per participar al procés de selecció es pot presentar a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de Mont-roig i Miami fins el 27 de març.

Comparteix aquest article