L’Ajuntament i els cossos de seguretat es coordinen per restablir la normalitat a la urbanització Solemio

L’Ajuntament i els cossos de seguretat es coordinen per restablir la normalitat a la urbanització Solemio

Cossos de seguretat i brigades municipals es coordinen per restablir normalitaUn fenomen meteorològic similar a un tornado ha causat diversos desperfectes i ha arrencat pins de soca-rel, branques, teules i murs

Des de primera hora del matí l’alcalde de Mont-roig del Camp Fran Morancho, el regidor d’Urbanisme Vicente Pérez, el regidor de Via pública i Serveis generals, Ferran Pellicer, així com l’arquitecte municipal i membres dels serveis tècnics s’han desplaçat fins a la urbanització Solemio per tal de valorar els danys causats pel temporal.

Des de primera hora també la brigada municipal i l’empresa de neteja viària han començat a treballar a la zona per tal de restablir la normalitat. Als treballs s’hi ha sumat el cos de bombers de la Generalitat que han realitzat diverses actuacions per prevenir despreniments i dotar de seguretat la zona.

Al llarg del matí diversos mitjans de comunicació així com veïns i promotors també s’han interessat per l’estat en què ha quedat la zona afectada.

Els fets es van produir aquest dilluns, al voltant de les 4 de la tarda, quan un petit tornado va passar per la via principal d’aquesta urbanització destrossant al seu pas arbres, reixes de garatges, teules i contenidors, entre d’altres. Tot sembla indicar que es tracta d’una mànega, un fenomen meteorològic similar a un tornado que neix al mar i que al tocar terra va perdent energia i intensitat.

Policia Local, Bombers i Mossos d’Esquadra ja van ser alertats ahir a la tarda i van coordinar-se per restablir el trànsit a la N-340 que també va quedar afectada degut a la caiguda d’alguns pins a la carretera.

Sortosament no s’han de lamentar danys personals i s’espera que al llarg del dia d’avui la situació de la urbanització quedi normalitzada. 

Imatge portada

dscn7734.jpg

Comparteix aquest article